BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

Nem véletlen, hogy napjainkban hihetetlenül gyorsan kerülnek megrendezésre az energetikai konferenciák/fórumok.
Ez nem véletlen! Már Richard Smaelly (1943 – 2005) Nobel díjas egyik anyagában is olvasható, hogy a 10 legfontosabb dolog sorrendjében az első helyen az „energia”, a második helyen a „víz” és harmadik helyen az „élelmiszer” szerepel.
Október 31-én a GTTSZ, a tagjai részére három előadásos energetikai konferenciát rendezett a „Tiszta villamos-energia termelők, környezetbarát fogyasztók” címen, melynek fő témája a PAKS II és a Mátrai Erőmű Zrt. jelene és közeljövője volt.

November 6-án a Budapest Marriott Hotel konferencia Bálterem részlegében rendezte meg a Portfolio az „ENERGY INVESMENT FORUM 2018” c. konferenciáját, melyen a viszonylag magas – hat szám jegyű – részt vételi díj ellenére 180 regisztrált résztvevő vett részt. Ez is bizonyítja ezen téma kiemelt jelentőségét. A Bányamunkás energetikai újságírója meghívásra vett részt a konferencián. 14 előadás és egy „vezetői kerekasztal” megbeszélés került megtartásra, a részletek a közeli napokban majd www.portfoliocsoport.hu-n olvashatók.

  facebooktwitter