BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

Suzuki demonstráció 2019. július

A Vasas Szakszervezeti Szövetség ismét demonstrációt hirdetett az esztergomi Suzuki gyárnál, a vállalat szakszervezet-ellenes magatartása miatt. A helyi szakszervezet vezetőjét a megalakulást követően másnap indoklás nélkül elbocsátották, ennek érdekében kérték a szakszervezetek szolidaritását, támogatását. A demonstráción a BDSZ képviselői is jelen voltak.

 

2019. április 26-án a Budapesti „Szakszervezet” Házaban került sor a „MUNKÁBAN MEGROKKANTAK ÉS ELHÚNYTAK” XXIV. Nemzetközi Emléknapja ünnepségre, melyen a BDSZ-t a Munkavédelmi Bizottság titkára képviselte.

Bővebben ...

P7084065

A Japán Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (JILAF) ismételten meghívta azokat az európai szakszervezeti kollegákat, akik korábban már részt vettek a japán nemzetközi partnerségi, képzési programon. A rendezvényen bemutatásra kerültek az Európai Uniós tagállamokban történt társadalmi, politikai, munkaügyi változások, valamint prezentálták a japán kollegák is a munkaerő-piaci változásokat, az érdekképviseletek tevékenységét. A MASZSZ-t és a BDSZ-t nemzetközi programon Beőthy-Fehér Szabolcs kolléga képviselte.

 

DSC 9829

A Magyar Szakszervezeti Szövetség II. Kongresszusát tartotta 2019. február 21-én, Budapesten.

Bővebben ...

  facebooktwitter