BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

A Markazi tónál számtalan program - karate, mazsorett és interaktív szamuráj bemutató, bűvész és fergeteges zenés táncos gyerek műsor buborék partival és cukorágyúzással – várta az apróságokat és a BDSZ tagjait. A két ugráló vár, csúszda, a kerekes pónik, vitorlázás is szép számban vonzották a gyerkőcöket. Ki lehetett próbálni a helyszínen lévő bányagépeket, tűzoltó és mentő autót is. Az ingyenes vattacukor ismét népszerű volt, ugyan úgy, mint a Nyuszi kupa alkalmával.

9cfb6d1f 8123 45dd 9610 70af37184446

A műanyagos sportpályán egész idő alatt ügyesség versenyek zajlottak, egy testnevelő tanár irányítása mellett, a gyerekek itt is nagyon ügyesek voltak.

Az amerikai autók látvány elvarázsolt kicsit, s nagyot egyaránt.

A két arcfestő hölgy megállás nélkül dolgozott, gyönyörű remekművek kerültek ki a kezeik közül, úgy mint a bűvész kezei közül a hajtogatott lufi figurák.

A rendezvényt megtisztelte Rabi Ferenc, a BDSZ elnöke, aki élő videó üzenetben nyilatkozott a csoportunk tagjainak.

Az idő gyorsan telt, máris kezdődött a családi kötélhúzó verseny, melyet a Varga család nyert meg nagy csatában. Jutalmul az oklevél mellé, minden családtagnak aranyérem került a nyakába. A tombolahúzásra ezek után került sor, aminek a nyereményét, Kovács Laci vehette át.

Ezután a városnéző kis vonat újra munkába állt, és visszaszállította a 348 vendégeket a parkolóban hagyott kocsikhoz. Mint a videóból kiderül, jó pár gyermek útközben dalra is fakadt.

Köszönet a remek rendezői és szervezői gárdának, melyet Farkas Laci megörökített az utókor számára. Köszönjük Vécsi György vezérigazgató és Bóna Róbert István bányaigazgató uraknak, akik segítettek a gondtalan rendezvényünk megrendezésében! Köszönet a rendezőség tagjainak: Gál József és Bea, Baranyi Mónika, Suha Mónika, Tábi Anita, Dobrocsiné Andi és lánya, Katona Gábor, Tóth Attila/aknász/, Horváth László és Anikó, Nagy László, Mészáros István, Szabó Csaba, Gáspár Gábor és Ica, Bódi Zsolt, Farkas László, Nagy Attila. Köszönet a Gulyás Zoltán által vezetett biztonsági őröknek is, akik szintén profi módon tették a dolgukat. Köszönet a mentők, tűzoltók, és a szállítási osztály dolgozóinak, a kis vonat vezetőjének, aki balesetmentesen szállította vendégeinket.