BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

A Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége szervezésében valósult meg a mai napon Izsófalván "Milyen a bányász élete...?" címmel szavalóverseny.  A tanárok és az intézményvezetők, a vendégek elismeréssel nyilatkoztak a rendezvényről. Kötelezően választott volt a bányász, szabadon választott a klasszikus költők versei. Nevezők száma: 21 fő, rendezvényen résztvevők száma meghaladta a 100 főt.

DSCN4553 

A kulturális rendezvénysorozat 2024. január 13-án kezdődött a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár épületében, ahol az Oroszlányi Bányász Koncert és Fesztiválzenekar adott koncertet. Köszöntőt mondott Lazók Zoltán polgármester és Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszony! A több mint 2 órás előadást követően, állva tapsolt a közönség így köszönve meg az előadást!

Oroszlany

A Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége, Izsófalva Nagyközség Önkormányzata, és az Izsó Miklós Művelődési Ház szervezésében 2023. október 21-én Izsófalván sikeresen lezajlott a 22. Bányász Dalostalálkozó.

Bővebben ...

Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület megtartotta a 114. KÜLDÖTTGYŰLÉS-ét, amelyen a BDSZ-t Rabi Ferenc képviselte.

OMBKE

1677500763228

Az oroszlányi örök ifjak farsangi rendezvénye, melyet Csena Andrásné bizalmi a BDSZ Nőbizottság tagja szervezett!