BDSZ

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete

A Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége, Izsófalva Nagyközség Önkormányzata, és az Izsó Miklós Művelődési Ház szervezésében 2023. október 21-én Izsófalván sikeresen lezajlott a 22. Bányász Dalostalálkozó.

Bővebben ...

Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület megtartotta a 114. KÜLDÖTTGYŰLÉS-ét, amelyen a BDSZ-t Rabi Ferenc képviselte.

OMBKE

1677500763228

Az oroszlányi örök ifjak farsangi rendezvénye, melyet Csena Andrásné bizalmi a BDSZ Nőbizottság tagja szervezett!

B63X7942

Az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar 2023 február 25-én tartotta az évadnyitó koncertjét a Művelődési házban! Csodálatos előadásuk során különböző műveket adtak elő, mely során a világ számos területére kalauzolta a közönséget! 

Ha minden jól alakul, akkor a zenekart, Budapest 150 éves évfordulójára rendezett ünnepségen is hallgatják, láthatják és találkozhatok is velük!

A Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége, Izsófalva Nagyközség Önkormányzata, és az Izsó Miklós Művelődési Ház szervezésében 2022. október 1-én megtartott 21. Bányász Dalostalálkozó sikeresen lezajlott.

A rendezvényen megjelent és a megnyitó keretén belül beszédet mondott Szabó Gergely, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Közgyűlés Alelnöke, illetve Demeter Zoltán Országgyűlési Képviselő is.

A meghívott 14 dalkörből 10 csoport vett részt, összesen 140 fővel. A 4 távolmaradó dalkör betegség, illetve már előre leegyeztetett fellépés miatt nem tudott részt venni a Találkozón. A dalkörök ez évben is színvonalas műsort adtak elő. Egy újonnan alakult csoport is részt vett rendezvényen, a Felsőtelekesi Népdalkör.

A találkozó megrendezését a BDSZ is támogatta.